Beste leden,

Net zoals afgelopen jaren, doet VZR ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubsupport Actie. Onder alle aangemelde verenigingen wordt door de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden € 180.000 verdeeld. Geld dat we in deze tijd extra hard nodig hebben. Bankiert u bij de Rabobank, dan kunt u ons daarbij helpen!

Hieronder een  kleine samenvatting hoe u op Vereniging Zwembad Rhoon kunt stemmen in de Rabo ClubSupport actie. De actie loopt tot en met 25 oktober. Voor alle informatie en eventueel direct stemmen uitbrengen op VZR klikt u op deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

U kunt uiteraard ook stemmen via de Rabobank app.

Mogen wij op uw stem(men) rekenen? 

Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Hoe werkt het stemmen in de app?

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vereniging Zwembad Rhoon